Trupa de 5 din apartament isi doreste LCD

M-am mutat cu încă 4 prieteni, de cam o lună, într-un apartament foarte fain. Gașca formată din Adina, Carmen, Oana, Mircea și eu, prezent aici e mulțumită în mare măsură de mișcarea făcută.

Toate-s bune și frumoase acolo, mai puțin o chestie, pe numele ei : televizorul. Avem o porcărie de noname, la care nici măcar telecomanda nu mai funcționează și cred că ne-ar prinde bine televizorul si sistemul home cinema, date de Alexandrion. Nu de alta, dar ne-am săturat să ne deplasăm până la tv și înapoi atunci când vrem să schimbăm canalul.

Concursul se numește ”omul cu cel mai mulți prieteni din România” – însă, dacă noi 5 ne contopim într-o personalitate colectivă cool, atunci poate-poate avem o șansă 🙂

De aia avem nevoie de toate clickurile tale și ale prietenilor tai, ca să putem câștiga LCD-ul 😀

În altă ordine de idei, de concurs am aflat de la Ionuț, care vrea să fie 🙂 omul cu cei mai mulți prieteni pe rețelele sociale de la noi.

Mai jos sunt conturile lui pe rețelele sociale :

Facebook

Twitter

LinkedIn

Last.fm

Youtube

Neogen.ro (btw, culmea, pe reteaua unde am contul cel mai vechi, din 2002, am un numar jenant de prieteni: 8 prieteni si 14 fani, fata de miile de pe celelalte – trebuie sa facem ceva cu asta :) )

A zis că dă și premiu 🙂 – separat de Alexandrion

l.e. – la asta aspirăm :

tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *