Relevanta #Beertweetmeet si #BaschetTweetMeet

Eu unul nu-s de acord cu ce zice arhi despre Twitter. Nu suntem irelevanți, cel puțin nu între noi 😀 N-am talentul și nici interesul să pup vre-un dos sau să ridic pe cineva în slăvi. Ba din contră, aș zice că ajung să critic excesiv uneori.

Pentru mine, și pentru cei care participă la evenimentele astea pe bune, nu ca să stea pe telefon sau să poată să pună pe blog, e o mare minune să poți juca un baschet fără violențe gratuite, ofticoși și alte caractere subumane pe care le întâlnești prin diverse parcuri bucureștene(vezi #baschettweetmeet – poze). Am jucat 1 h și jumătate, am plătit o sumă derizorie – 8 lei de persoană, ne-am simțit superbine, am făcut sport și am fost martori la lansarea sportmeet.ro.

DSC02558

Un pic înainte de asta, a avut loc #beertweetmeet, sponsorizat de Ursus(vineri noapte – poze). Cred că ăsta a fost motivul pentru care am jucat unii dintre noi mai slab 🙂 A fost un prilej să ciocnim o bere offline, să ne întindem la povești cu oameni vechi și noi. Despre asta e vorba în social media – the social side of it.

Să tot avem offline meet-up-uri de genul ăsta, pentru că ne plac. Chiar dacă unii vin acolo doar de imagine. Restul vin pe bune. Pentru ei merită.

5 thoughts on “Relevanta #Beertweetmeet si #BaschetTweetMeet”

  1. hai ca ai iesit funny in poza asta 😛 se putea si mai rau – daca aparea ozn-ul in cadru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *