Ai o masina veche de care nu iti pasa?

24473_405559310798_543655798_5008608_3668505_nUite că a venit și momentul ăla din viața blogului meu, momentul în care cer ceva – nu orice, ci o rablă(sau mai multe, dacă ai). Scopul este unul pur artistic, pentru că o gașcă de tineri artiști o să se ocupe personal de rabla ta și, dacă ai noroc, o transformă într-un Mystery Machine sau mai știu eu ce altă operă de artă.

Toată treaba asta face parte dintr-un festival de artă(Watumi), care va avea loc la Brașov, în iulie( 7-11, mai precis). Festivalul e organizat de o prietenă foarte dragă și i-am promis că îi fac rost de niște mașini. Să vedem ce reușim.

Dacă ai chef să îți dai mașina la pictat, lasă-mi un comentariu și vedem cum facem mai departe.Dacă știi pe cineva dispus să își pună faitonul, lăstunul, 1300le, 1310le sau orice altă epavă de genul ăsta, noi i-o luăm din curte și i-o aducem înapoi colorată frumos.

Mașina poate fi a tatălui, a bunicului, a oricărei persoane care și-a dat acordul pentru vopsirea mașinii. Nu e destul de clar? Întreabă-mă 🙂

Tot ce știu e că vreau niște mașini vechi de la tine, să ți-o transform în așa ceva:

car

Vrei?

One thought on “Ai o masina veche de care nu iti pasa?”

  1. Pingback: Tweets that mention Infrumusetez masini vechi. Vrei grafitti art pe masina ta? pls RT -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *