Virusul TED se raspandeste in Romania – TEDxCluj

tedxcluj

In 21 mai are loc prima conferinta TEDxCluj. Tudor Giurgiu, presedintele TIFF, este amfitrionul zilei. Printre vorbitori sunt Katie Rizvi (Femeia ANului 2009 in Romania), Dan Cristea (campionul mondial la debate in 2009), Sorin MIsiriantu (actor si regizor la Teatrul National Cluj), Cor Geertsma (expat, antreprenor in Cluj) si altii, toti oameni extrem de interesanti.

Cateva vorbe despre TED si TEDx, pentru orice eventualitate:

* TED este un eveniment anual unde unii dintre cei mai mari ganditori si lideri ai lumii contemporane sunt invitati sa-si impartaseasca ideile care îi pasioneaza.
* TED (Technology, Entertainment, Design) are misiunea de a „promova ideile care merita cunoscute”.
* www.ted.com gazduieste o varietate de discursuri (TED Talks), acoperind o gama larga de subiecte: stiinta, arte, design, politica, educatie, cultura, afaceri, problematici globale, tehnologie, dezvoltare si entertainment.
* TEDx sunt evenimente cu amploare locala, dupa modelul conferintelor globale TED.

Sunt doar 99 de locuri disponibile (limitare impusa de TED Global pentru prima editie), iar inscrierile se incheie in 11 mai.

Ediția clujeană a TEDx e organizată tot de un fost AIESEC-er, în persoana lui Ștefan Teișanu, așa că putem să ne așteptăm la un eveniment foarte fain. Dacă ești din Cluj sau vrei să mergi în Cluj în perioada respectivă, înscrie-te la TEDx.

Dacă vrei să vezi cum a fost la TEDxBucharest 2009, citește articolele pe care le-am scris despre eveniment. S-ar putea să îți dea un pic de insight asupra modului în care se desfășoară evenimentele astea și ce tip de conținut te poți aștepta să găsești.

One thought on “Virusul TED se raspandeste in Romania – TEDxCluj”

  1. Pingback: Tweets that mention Virusul TED se raspandeste in Romania – TEDxCluj | Titus Blog -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *