Eu acum 3 ani… – o leapsa: Ce faceai acum 3 ani?

Acum 3 ani de zile era 2007. Atunci am împlinit un an de stat în Bucureşti, după ce venisem în toamna lui 2006 la facultate tocmai din Baia Mare, unde mi-am petrecut primii 19 ani de existenţă. Scriu despre lucurile astea pentru că am preluat o mică leapşă de la Ionuţ, care se gândea cum să readucă în atenţie conţinutul mai vechi de pe blog. La mine nu e cazul să fac asta, pentru că blogul, în forma lui actuală nu are decât un anişor, acum în Iulie îl împlineşte.

*imaginea asta e superbă. păcat că mi-au furat bicicleta aia

În altă ordine de idei mi s-a părut o ocazie bună să îmi reamintesc ce făceam atunci:

  • eram în primul meu an de Facultate-AIESEC
  • în prima parte a anului am lucrat ca responsabil financiar în organizaţie – nu mi-a plăcut
  • am făcut parte din organizarea uneia din cele mai mari conferinţe internaţionale din reţeaua AIESEC – International Trainers Congress 2007 – ITC
  • dansam pe scenă Roll-call-uri în faţa a mii de oameni in Piaţa Universităţii
  • treceam de pe Finanţe pe Training şi organizam primele doua evenimente Learn to Grow(şcoală de soft skills) şi AIESEC University(brand care a început atunci, şcoală de hard skills)
  • în vara aia am început să lucrez pe Online în AIESEC, mai întâi pe vânzări şi project management, apoi pe webdesign
  • în toamna aia a fost prima dată când am lucrat până la răsărit, într-o cameră de cămin, la Poli, în P9, pe un monitor de 24 şi un Quadcore, care iniţial era folosit pentru dual-screen porn :)) . Din păcate, nu a fost nici pe departe ultima dată când m-a prins soarele la laptop.
  • în iarna aia am candidat VicePresedinte Comunicare şi am fost ales
  • atunci mi-am dat seama că FABBV, iubita mea facultate nu mă duce nicăieri, dar n-am făcut nimic(până în 2009)
  • vara 2007 am cunoscut 2 polonezi foarte simpatici Maciek şi Monika, cu care am fost la mare, la petreceri, la munte, pe Vidraru, am făcut autostopul şi ne-a luat un trabant(cu manele pe casete, urzici şi uşi care nu se închideau 🙂 )
  • tot în vara 2007 am boschetărit prin căminele ASE-ului, prin Stuf, pe la mare cu Ami şi Diana, două prietene dragi, care acum sunt peste mări şi ţări
  • în 2007 am fost cu bicicleta de la Predeal la Moeciu de sus pentru BPM 2007, conferinţa de planificare AIESEC Bucureşti, împreună cu Alex şi Alexu – 50 km dus, 50 întors(deşi ne-am întors atunci prin Braşov -era mai în coborâre)
  • atunci am fost în ultima vacanţă cu ai mei, când am condus cu 150km/h Loganul pe autostrăzile din Italia şi Austria. Priceless!

De obicei las lucrurile cele mai bune pentru final, ca să le rămână gustul – în toamna 2007 am cunoscut o fată foarte frumoasă, cu care(după o concretizare în iarna 2007) am împărţit 2008 şi o parte din 2009.

Cam astea au fost punctele esenţiale de acum 3 ani de zile. Nici nu îmi vine să cred cât de mult timp a trecut de atunci şi cât de multe poveşti s-au mai strâns. Ar fi foarte funky să dau mai departe leapşa asta către : Alexandra, Adi, Cezar, din lumea mea şi către oricine se simte inspirat sau doritor de un remember.

11 thoughts on “Eu acum 3 ani… – o leapsa: Ce faceai acum 3 ani?”

  1. Parca tot in 2007 mi-ai invatat sa fac diferenta intre oua de goange de bucatarie si pete mici de vopsea. Te-ai dat drept student Erasmus ca sa nu ai probleme cu paznicul caminului 12 din Timisoara si ai impartit pentru cateva zile o camera cu mine si Anca. Un lucru nu imi mai amintesc … unde dormeam noi, ca unde dormeai tu imi amintesc.

  2. Domnule Titus, sunt profund dezamagita.
    Doar pentru ca eu sunt mica mica si ma tine sub aripa lui Nenea Blogger si ma citesc 3 oameni pe zi(chiar si 4 cateodata, sa stii), nu iti da dreptul sa imi ignori leapsa.

    Ce se cheama asta?

    Ehehe! Ne suparam!

    p.s. Nostalgic articol, eh? 🙂

  3. Promit sa o onorez, dupa ce ma decid asupra obiectului simbolic, n-am uitat. Vineri n-aveam cum sa intru intr-o creatie atat de interesanta din niste motive mai nasoale, dar cum imi revin scriu, stai linistita :p

  4. @Claudia, daaa, ala a fost anul in care m-am plimbat prin tara, pe la tot felul de conferinte si am ajuns pe la voi, in TM. Mi-a placut foarte mult atunci :D. Tot atunci am fost la o gramada de concerte prin Brasov, Cluj, la mare, etc.

  5. Pingback: Tweets that mention Eu acum 3 ani… – o leapsa: Ce faceai acum 3 ani? | Titus Blog -- Topsy.com
  6. Si despre noi nu ai scris nimic??? Noi nu mai facem parte nici macar din trecutul tau? … 🙁 Trist…. foarte trist Titus!

  7. oh fuck, asa imi amintesc eu in reprize si in bucati. De asta e bine sa le am scrise, ca sa nu le uit, desi au fost faze misto in 2007 – la mare, am si in cluj in anul ala, Craciun acasa, Revelion acasa. Cred ca le-am luat drept normale si naturale.

    cenusa in cap pentru asta…:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *