Hiturile se canta din 4 note

Caut clipul ăsta de mai multă vreme, de când mi l-a arătat Ariel și am rămas impresionat cum toate hiturile care apar în clip se aseamănă atât de tare. Ei bine, n-am dat bookmark sau favourite ca să rețin clipul, așa că l-am pierdut în marea internetului. Azi dimineață l-am găsit printr-un link de la Sebi, care trimitea la Denisa, cu sursă de la Tomata de pe Twitter(ca să dau toate sursele, în lanț, nu doar ultima, că așa e frumos 🙂 ).

După niște scurte investigații, am pus mâna pe o variantă mult mai bună, cu titlurile melodiilor incluse, ca să evidențieze și mai bine trecerea de la un hit la celălalt.

Revenind la clip, tipii de mai jos sunt niște artiști de stand-up comedy din Australia și au demonstrat live cum poți să cânți hituri în 4 note/acorduri. Bine, și vocile au făcut diferența:

I’ll just leave this here

Câteva trupe din clip: Green Day, Alphaville, Jason Mraz, Mika, James Blunt, The Calling, Elton John, Maroon 5, U2, The Beatles, Bob Marley, Pink, Lady Gaga – un mic ghiveci de genuri.

4 thoughts on “Hiturile se canta din 4 note”

  1. foarte tare. si eu cautam de mult filmuletul asta. prima data am auzit de el de la dob si craioveanu, in direct. foarte tare. e drept ca si baietii sunt haiosi!

  2. Pingback: Tweets that mention Hiturile se canta din 4 note | Titus Blog -- Topsy.com
  3. De asta l-am și pus, e priceless și trebuie să îl păstrez undeva, shared cu toată lumea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *