Laptop de 15,6 in rucsac de 12

My BurtonAșa am ajuns să îmi car eu aparatul vital – DELL 1555 Studio, cu rezoluția lui de 1920×1080, split screen și alte cele. Dar nu despre el e vorba aici, ci despre recipientul de care am zis și în titlu.

Burton Emphasis Backpack e numele lui complet și a fost construit special pentru munte, ca să îți poți lua cu tine laptop-ul pe pârtie(nu că mi-aș da seama cine naiba ar vrea să facă așa ceva).

Avantajul lui cel mai mare e că are o zonă de protecție în partea de sus, lângă fermoar, deci nu mai tremur de frică în momentele în care mă prinde ploaia pe bicicletă, atunci când mă întorc de la birou.

Mai are el niște buzunare, mici, cam nepractice, dar în care poți să pui mărunțișuri – bomboane, țigări, brichete, cărți de vizită, oricum, chestii mici.

În compartimentul de laptop, deși scrie clar 12 inch pe el, am reușit să acomodez cu succes monstrul meu de laptop. E la limită, ce-i drept, deci mi-e un pic incomod când merg repede, pentru că mi se bate de spate, dacă baretele sunt prea lăsate.

Nu-l recomand decât pentru felul în care arată – check it out în poză 🙂

p.s. articolul ăsta participă la concursul ”Tu în ce îți cari laptopul?”, unde pot să câștig un Rucsac Crumpler Dark Side Negru Mat 004 🙂 Și să facem un pic de linking pentru genți de laptop, așa, în încheiere.

6 thoughts on “Laptop de 15,6 in rucsac de 12”

  1. Destul de simplu – s-a intins materialul de la compartiment, noroc ca e destul de inalt /lat ca sa il cuprinda pe tot

  2. Pingback: Tweets that mention Laptop de 15,6 in rucsac de 12 | Titus Blog -- Topsy.com
  3. Eu sunt una din speciile care vor sa mearga cu laptopul pe partie. La Kaprun au internet free in Alpin Center, si cum nu aveam net si in cabana jos, in pauza de pranz ma dadeam pe net si imi mai odihneam oasele.

    Partea buna e ca cu 1 euro inchiriai dulapior unde statea laptopul in deplina siguranta. Deci nu vreau sa-l car in spate cat ma dau dar sunt sanse mari sa vreau sa-l folosesc in pauza de la pranz.

  4. Nu mai bine iti iei un smartphone pentru dat pe net pe partie? Ai griji mai putine si sta bine-mersi in buzunar 🙂 Nu prea merita din punctul meu de vedere sa iti iei laptop-ul pe partie, pentru 1h de pauza. Risti sa iti aduci munca in vacanta, cu tine. Macar acolo sa fii liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *