Caut cea mai enervanta reclama

UPDATE: merg și reclamele din anii 90 sau din comunism, care te enervau la culme. N-am limită la ani.

Da, caut cea mai enervantă reclamă. Reclama aia care te face să zgârii masa, să îți pui căștile mai bine în urechi în autobuz.

Sigur o știi – e reclama aia a cărei melodie îți rămâne în minte și îți răsună acolo zile la rând, în momentele cele mai tâmpite, când vrei să te relaxezi, seara sau la vreo întâlnire importantă, unde trebuie să fii serios. O auzi și în somn. Sau în timp ce faci sex. Te urmărește peste tot și nu poți să scapi de ea.

Am scris și pe blog de mai multe ori despre reclame enervante, ca de exemplu Parizaki, Farmacia inimii, Catena sau Tranzactiv.

Hai să facem o listă cu cele mai enervante reclame, că vreau să găsesc cea mai enervantă dintre cele mai enervante reclame.

Aia care scoate din sărite pe cei mai mulți oameni.

Ce zici?

Lasă un comentariu mai jos cu titlul reclamei, eventual și cu link către clip/audio, ca să le pot ierarhiza. După ce se strâng suficiente, fac un poll și le votăm

Care e reclama pe care o urăști din tot sufletul?

Să curgă cu titluri…

42 thoughts on “Caut cea mai enervanta reclama”

  1. Le-am dat exemplu. Hai că mai sunt destule enervante pe net.

    Să nu încep cu reclamele care au manele pe soundtrack… 😀

  2. aia cu Sa reziste sa reziste sa reziste – TOATE!!!! (din pacate unele au melodii misto…nici melodiile nu le mai suport)

    si aia cu numai lapte si miere

  3. Pingback: Tweets that mention Titus Blog » Caut cea mai enervanta reclama -- Topsy.com
  4. Mai nominalizez şi eu [ca să fiu sigură că nu le lăsaţi pe dinafară] Parizaki [am urât Gummy bear, acum îl aud toată ziua] şi Catena. Şi dacă îmi vin şi altele-n minte, revin. 😀

  5. Parizaki și Catena au fost primele nominalizate. Acceptăm și reclame vintage în topul enervant.

  6. Așa cum ziceam și pe Twitter – merg și reclame mai vechi în topul ăsta, care nu se mai difuzează, dar care, la vremea lor, au fost dă shit!

  7. Alea sunt reclamele cele mai corporatiste/safe – nici nu le ține minte lumea, nici nu le înjură(bine, doar în momentul în care se lovesc de ceva problemă cu produsul respectiv)

  8. Era in urma cu vreo doi ani o reclama la Napotlitanele triunghiulare Yap(cred ca asa le zicea). Era o campanie facuta intentionat sa sâcâie lumea(probabil strategia asta au avut.o să te facă să oții minte ). si pe tv si pe net, era foarte agresivă: intrai pe site și îți apărea chestia aia cu napolitanele triunghiulare si era un sunet de parcă zgâria cineva sticlă. Din pacate nu am găsit clipul nici pe youtube nici pe iqads.

  9. cred ca printre cele mai enervate reclame sunt cele de la qfort cu repetitia aia nenorocita de sfarsit

  10. Cea mai enervanta reclama e cea de la Cremita (noile eugenii) cu tipul sau tipa care molfaie de zor si fac conversatie,au niste fetze insuportabile.

  11. O lista mai fresh:
    – reclama de la diclac gel dublata ( imi vine sa plang cand aud textul ala idiot )
    – reclama la catena
    – reclama la dracia aia cu echinaceea

    Astia care realizeaza asemenea gunoaie nu se uita la ele? imi vine sa vomit cand vad fetele unoara …

  12. Reclama Telekom are cea mai enervanta melodie ,in plus este repetata de 2-3 ori in acelasi calup de reclame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *