Una pe zi – Vine iarna cu cauciucuri si reclame

Nu-i așa că guvernul ăsta ne-a tăiat tot cheful de zăpadă, cu noua lege-minune, care zice că ar trebui să îți încalți mașina 5 luni!! pe an cu gume de iarnă.

Acum cred că a cam lovit pe toată lumea cu asta, pentru că, în general, cam e o mașină/familie și cauciucurile nu sunt ieftine. În fine, să încetez cu SEO-spam-ul și să îți povestesc despre niște reclame mișto, pe care le-am cules de pe adsoftheworld.com

Prima asta este o campanie socială, în medalion, făcută pentru Crisis.org.uk. Mi-a plăcut mult conceptul, însă mă îndoiesc că a avut un reach prea mare.

Pentru fotografia – ad la Yokohama Tyres, asta trebuie să dai click pe ea – zoom. O să observi că fulgii de pe jos sunt fulgi de asfalt.

Mișto, nu?

Și nu în ultimul rând, o recomandare din partea Ford pentru șoferi – purtați cauciucuri de iarnă pe zăpadă, ca să mai puteți face ceva cu mașina pe gheață.

Ei au ilustrat treaba asta ca mai sus.

Later edit: Ce îmi place să n-am dreptate în cazuri din astea – dimineață am auzit la radio că e posibil să nu treacă legea anul ăsta cu obligații pentru șoferi, doar în cazul î care fac accidente.

5 thoughts on “Una pe zi – Vine iarna cu cauciucuri si reclame”

  1. Pingback: Tweets that mention Titus Blog » Una pe zi – Vine iarna cu cauciucuri si reclame -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *