Shoot ‘n’ Ride cu Nokia Romania prin Sinaia si la Balea Lac

În afara programului meu corporatist, mai am timp să și evadez din București în weekenduri și când o fac, vreau să o fac bine, pentru că trebuie să mă dezinternetizez.

De data asta, m-au invitat cei de la Nokia România(merci și lor și Cristinei de la DC) la Bâlea Lac, unde s-a filmat a doua parte din Shoot N Ride.

Care-i treaba cu Shoot N Ride?

E primul eveniment/concurs de snowboarding + ski în care riderii merg în pereche și se filmează de la un cap la altul, iar la final stau și își prelucrează singuri clipurile. Nokia a intrat aici cu telefoanele N8, care filmează full HD, în mișcare, deci calitatea imaginii e una de vis.

Băieții au terminat clipurile, deja sunt pe Facebook, pe pagina Nokia. Ca să fie un pic mai social media toată acțiunea, au făcut un mic concurs de Like între clipuri(nu, nu e din ăla la care se strâng spammerii), ca să selecteze cele mai bine văzute 3 clipuri, să le jurzeze și să le dea premii.

Ce am căutat eu p-acolo?

Cred că m-au luat de blogger, ca să îmi arate cum fac ei treburile cu comunitatea de ski și snowboard de la noi. Nu m-au luat de prorider, că nu mă ridic la nivelul celor care au concurat p-acolo. La Bâlea a fost interesant, dar prea puțină zăpadă – cică n-ar mai fi fost așa de puțină de vreo 30 de ani. Parcă eram în mai, nu alta.

Oricum, ne-am cățărat pe munte și ne-am dat un pic în prima zi.

În a doua zi a înghețat bocnă muntele și n-am mai putut mișca un deget. Plus ceață, deci am stat mai mult, dar n-a contat, pentru că ne-am simțit bine și așa.

Și nu uitați – skierii iubește boarderii și vice versa

ps. clipurile sunt și pe Youtube, pe contul GoanaDupaOVI

One thought on “Shoot ‘n’ Ride cu Nokia Romania prin Sinaia si la Balea Lac”

  1. Bai, interesanta initiativa. E fain sa vezi ca si la noi mai sunt boarderi care sa se dea cu placere. Imaginea e, intr-adevar, buna. Cred, totusi, ca oricat de full HD o fi Nokia N8, tot mai bun un GoPro, pe-un bat de ski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *