Filmul Cars 2 – 2011 – lumea masinilor

Am fost ieri la Cars 2, filmul prelansat cu o cursă de karting la care au participat 40 de bloggeri.

Animația Pixar(da, e făcut de ei) și Disney e foarte bine făcută, efectele 3D se văd foarte bine la IMAX și glumele sunt suficient de suculente, dar și suficient de decente încât să distreze tineretu, dar și familistul cu copil.

Nu, nu e doar dublat, așa cum am mai auzit vorbindu-se despre film și sincer cred că e păcat să pierzi vocile originale ale lui Bujie, Rachetă sau Igor. Și cred că ar suna ciudat ”lămâie” în limba română, cuvântul folosit ca apelativ pentru rable.

Recomand pentru weekend – la IMAX 3D, la AFI Palace Cotroceni. Nu, nu dau spoiere. Filmul trebuie văzut.

Mersi Rogalski-Grigoriu PR și Oxygen PR pentru invitații.

(sursa foto)

5 thoughts on “Filmul Cars 2 – 2011 – lumea masinilor”

  1. E foarte mișto, un prieten a mai mers încă o dată ieri. Și cred că și eu o să mai merg o tură 🙂

  2. E unul din cele mai bune filme care le-am vazut vara asta, iar bucuria baietelului meu a fost imensa, revazandu-si personajele indragita. Si chiar daca sunt si elemente usor mai inteles de un adult, este inca o productie Pixar, calda si placut de urmarit, si care va vinde o multime de jucarii, jocuri si orice nebunie ne trece prin cap.

    Pacat ca multi copii din ziua de azi nu stiu decat de: Mutu, un gen de muzica care nu indraznesc sa il promovez aici si multe alte activitati pe care adultii ii incurajeaza ca cica asa vor fi mai bine pregatiti pentru viitorul lor “luminos”.

  3. @Victor aici ține de agențiile de PR/BTL din Cluj să obțină acorduri pentru asemenea proiecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *