Teapa[ si rezolvare] cu Goldendeals.ro si Sindtour.ro

Preluat de pe Facebook, de la un prieten care s-a ars. Atenție la ofertele astea avantajoase. Ca să evite situațiile de genul ăsta, le recomand tuturor firmelor de reduceri de grup să VERIFICE faptul că toate punctele din ofertă există și în realitate și sunt cel puțin la fel de bune ca în descriere.

Update:

Avem și răspunsul GoldenDeals:

“[…]va multumesc foarte mult pentru prezentarea detaliata si documentata cu imagini a situatiei de acolo. Facem tot posibilul pentru a ne asigura ca promovam oferte de calitate, cu un maxim de transparenta, motiv pentru care astfel de feedback – desi neplacut – ne este de mare ajutor.
Intre timp, suma aferenta celor doua vouchere pe care le-ati achizitionat v-a fost rambursata si va fi disponibila in contul dumneavoastra.”

Toate cele bune,

Alina Oțelea
Head of Sales & Operations

Golden Deals Romania

——

Am achizitionat aceata oferta, prezenta la adresa urmatoare.

Inainte de a achizitiona voucher-ele pentru aceasta oferta am contactat telefonic, de mai multe ori, firma Sindtour pentru a ma asigura ca sunt 2 camere libere in perioada 29.iulie – 31. iulie.
Doamna/domnisoara Ioana m-a asigurat ca totul este in regula, atat conditiile de cazare cat si disponibilitatea camerelor. (urmand sa ne cazam la Vile** Vidra doua cupluri).

In momentul in care am ajuns la aceste vile, am asteptat dupa un domn responsabil cu receptia, sa ne putem caza. Ne-a spus: “Ce camere sa vedeti…Va dau ce am”.

De aici au inceput surprizele:

1. Cele doua camere (pentru care m-am asigurat in repetate randuri atat eu cat si persoanele cu care am fost impreuna acolo) s-au transformat intr-un apartament.

2. Usa unui apartament de doua camere clasificat la 2** (doua stele) consider ca ar trebui sa se afle in conditii decente de functionare, iar aici am gasit altceva<

3. Apartamentul era “dotat” cu un pat dublu si o canapea extensibila. In anul 2011 in Romania o structura de cazare de 2** (doua stele) are pat dublu cu arcuri peste care sunt asezate haotic doua saltele umplute cu calti.

4. Canapeaua extensibila din cea de-a doua camera s-a desfacut dupa eforturi sustinute, transformandu-se intr-un “pat” pentru doua persoane. Repet; in anul 2011 in Romania o structura de cazare de 2** (doua stele) are un asemenea “pat”.
Denivelarile acestuia au facut ca somnul sa fie imposibil, iar de odihna nu poate sa fie vorba. Peste aceste denivelari ale saltelei, daca o pot numi asa, era asternut un strat de murdarie gros si bine batatorit, chiar lucios in unele locuri.

5. In baie, gresia era si este sparta. Am avut mare noroc ca am gasit o hartie igienica care mi-a adus aminte de comunism.

6. Ajungem si la confortul termic. Apartamentul era dotat cu geamuri tip termopan. Acestea sunt bine cunoscute prin calitatea lor de a mentine o temperatura constanta la interior. Problema e ca desi acest domn stia cu o zi inainte ca sosesc 2 cupluri, instalatia de incalzire nu era pornita.
Asadar temperatura la interior a fost constanta si egala cu cea de la exterior: aproximativ 10 grade Celsius.

Ne-am cazat in seara zilei de 29. iulie 2011, iar in dimineata zilei de 30. iulie 2011 am pus toate bagajele in masina si am predat cheia acestui domn care se ocupa de cazari, urmand sa merg sa fac actele aferente.
Foarte mirat m-a intrebat daca este vre-o problema, urmand sa imi spuna ca imi poate da doua camere, dar sunt la subsolul vilei si acolo pe langa conditiile identice sau putin mai slabe decat cele descrise mai sus, mirosea a motorina de la centrala termica aflata tot la subsol.

Am refuzat politicos si am spus ca nu este cazul. Pentru ca acest domn s-a plans ca nu vrea sa aiba probleme de acest gen, pe fisa de cazare am trecut, la indicatiile dansului, data plecarii 31. iulie 2011.
O fiinta umana are nevoie de hrana. Dupa ce am vazut cum arata structura de cazare a acestor vile, credeti ca am mai fost curios sa vad cum arata bucataria si mancarea?!

Oare Doamna Ministru Elena Gabriela UDREA, cand a semnat Certificatul de Clasificare la 2** (doua stele) pentru Vilele Vidra, la data de 18. mai 2010 a vazut aceste conditii?

Aceste poze din atasament, facute cu aparatul foto personal la data de 30. iulie 2011, nu coincid cu imaginile de prezentare de pe site-urile Goldendeals si Sindtour unde se transmite cu totul alt mesaj.

6 thoughts on “Teapa[ si rezolvare] cu Goldendeals.ro si Sindtour.ro”

  1. Cei de la Golden Sales sunt cei mai mari tepari. Nu va recomand sa cumparati de pe site-ul lor. Am cumparat ceva de la ei si produsele nu aratau deloc ca cele de pe site-ul lor. Am facut retur si nici dupa 1 luna jumatate nu mi-am recuperat banii. Astia trebuie reclamati la OPC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *