Acest articol este indestructibil

Da, chiar este, așa că nu te chinui, n-ai cum să îl distrugi. Poți, cel mult, să comentezi și să încerci să îl faci praf. Tot nu o să reușești.

Acum lăsând gluma la o parte, aseară am fost la reveal-ul campaniei #indestructibila, unde am aflat că VARTA a adus în România lanterna lor indestructibilă(duh).

Felicitările merg către The Practice pentru organizare și pentru modul în care au reușit să adune blogărimea la o lansare de …lanternă. Nu e niciun gadget, nu e nici ceva petrecere tematică, ci o lansare de …lanternă. Cu toate astea, fetele au reușit să ne ridice interesul cât să venim până în Fabrica și să asistăm la testele la care a fost supusă lanterna. (poze aici)

Aparatul a trecut prin foc, gheață, șoc mecanic, forță umană, greutate, aruncări, zdrobiri și tot a rezistat.

Totuși, ce faci cu o lanternă indestructibilă? De ce ai avea nevoie de așa ceva?

Pentru bloggeri nu prea văd ce ar putea să aducă, dacă nu scriu din tot felul de locuri întunecoase și periculoase, dar știu exact cine ar fi foarte fericit dacă ar folosi o lanternă indestructibilă.

Pe munte – lanterna pe care o scapi pe stâncă și nu se sparge te scapă

Pe șantier – ai treabă prin locuri întunecoase și înalte? Dacă scapi lanterna, vrei să nu se spargă

Offroad – mergi mult cu mașina pe teren accidentat. Dacă te prinde noaptea și sunt hârtoape, lanterna ți se izbește de ușă/scaune și se sparge, iar mașina are o problema, ai pus-o.

În incendiu – aici și pentru omul obișnuit e superbine să o aibă prin casă, însă cel mai mult și cel mai mult o să se bucure de ea pompierii.

Pe barcă/vapor – dacă e indestructibilă, atunci merge și în apă. E numai bună pentru nopțile umede pe bărci/vapoare, mai ales în caz de pericol sau braconaj. Merge chiar și pentru scufundări.

Update!

Pentru hoți – ăștia trec prin situații limită, așa că trebuie să poată să își arunce lanterna pe geam, dacă trebuie să fugă.

Pentru speologi/mineri – colțuri ascuțite, umezeală, căderi în gol. E bine să poți vedea toate astea, chiar dacă scapi lanterna de 2-3 ori.

Cu siguranță n-am acoperit toate situațiile. Voi unde ați folosi lanterna asta indestructibilă?

p.s. seara s-a încheiat la Harbor, cu fripturi înaripate, la invitația lui Doru

One thought on “Acest articol este indestructibil”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *