Marea lista a oamenilor de online

Că tot suntem în prag de 2012 și încercăm să fim mai buni, mai deștepți și mai ok cu cei din jurul nostru, m-am gândit eu că n-am mai citit de multă vreme despre tinerii de valoare ai online-ului românesc. Da, există, dar percepția mea e că n-ar fi extraordinar de mulți. Cu toate astea, am încredere că pot fi contrazis din punctul ăsta de vedere, că putem face o mare listă a oamenilor mișto care lucrează în online-ul românesc.

Lucrează = contribuie într-un fel sau altul la campanii care au cel puțin o componentă de comunicare online(fie în sens tradițional, fie social media)

Așadar, dacă ai lucrat cu cineva bun din online sau lucrezi tu în online(nu merge cu autopropuneri), lasă un comentariu cu nume, rol în companie/poziție în piață, cel puțin un cont de social media(preferabil Linkedin) și completez în listă.

Și pentru că lista nu poate începe de la sine, fac eu câteva nominalizări :

Magda Haluș – The Practice – Linkedin

Cristina Putan – Freelancer – Linkedin

George Toma – GMP PR – Linkedin

Dani Matei – roPOT – Linkedin

Elena Cîrîc – STANDOUT – Linkedin

Matei Psatta – GMP PR – Linkedin

Alina Crancau – PR Trilulilu – Blog

Tudor Frățilă – Project Manager Descopera.ro – Google Plus

Anca Bundaru – iLeo – Linkedin

Alex Tunaru – Greenpixel – Blog

Auraș Mihai Geambașu – On Media – Blog

Razvan Dragoș – Copywriter, Imagistica Advertising – Blog

Oltea Zambori – Freelancer – Blog

Mădălin Durcă – GoInside – Blog

Adrian Pavelescu – Mercury360 – Blog

Dan Dulgheru – Porsche InterAuto – Twitter

Andrei Boghiu – Bec Media – Linkedin

Andrei Diaconu – Bec Media – Linkedin

Silviu Runceanu – STANDOUT – Website

Marian Hurducaș – 11even – Blog

Bogdan Beșliu – TIFF – Blog

Andrei Avădanei – DefCamp – Website

Ioana Barbu – Webuzz – Blog

(lista e deschisă, aștept propuneri/nominalizări)

24 thoughts on “Marea lista a oamenilor de online”

  1. Daca ii lasi sa se propuna singuri, nu aduci valoare listei. Daca te bazezi doar pe cei care iti citesc postul sa vina cu propuneri, sunt sanse sa ratezi niste nume de oameni misto ;)

  2. @Corina bun, scot autopropunerea. Cum ar trebui sa rezolv problema a doua? Cine ar trebui sa vina cu propuneri, in afara de cei care citesc postul?

  3. si cam ce anume inseamna “bun”? exista niste criterii, asa, sau doar perceptii personale pe care nu le valideaza nimeni?

  4. Bun = a livrat la un moment dat niste rezultate pe o campanie si clientul a fost multumit.

    Hai ca poti sa fii un pic mai constructiva.

  5. Pai si de unde sa stiu eu daca unii clienti au fost sau nu multumiti?! sa caut pe FB scrisori de multumire?!

    hai ca poti sa fii un pic mai specific :)

    PS pentru ca acolo stiu si parerea clientului (daca asta e criteriul), poti s’o treci pe lista si pe anca bundaru. si pe chinezu, la o adica, fiindca BCR si’a declarat public multumirea pentru #refinantare.

  6. Chiar tu ai dat raspunsul in reply-ul Ruxandrei: clientii :)

    Haters gonna hate dar… Ne invartim aiurea in cerc nominalizandu-ne intre noi pentru ca ne stim, ne suntem simpatici si vrem sa ne ajutam reciproc. Oamenii pentru care lucram au un cuvant mai puternic decat noi, in cazul de fata.

  7. @Corina Clienții n-au o platformă unde să facă asta în mod activ, așa că discută pe la colțuri(ce bun e ăla/aia…). Îi invit deci să lase aici un mesaj, evident, doar dacă merită demersul.

  8. @Ruxa pe Chinezu nu o să îl pun, pentru că atunci trebuie să pun toți șefii de agenții cu componentă de online care fac profit. Plus că el a trecut de prima tinerețe 🙂

    Aș prefera să promovăm tinerele speranțe aici.

    Cât despre nominalizări, încerc să verific pe cât posibil fiecare propunere. Dacă apare cineva nepotrivit în listă, poate fi reclamat în comentarii.

  9. @Iulian și, mă rog, cine ești tu să zici că niște oameni sunt ciuperci sau nu? Rol.ro nu s-a modernizat din secolul 20 și merge, ușor-ușor, în cap.

  10. De ce sa promovezi tinerele sperante? 90% din ei, vorba lui Matasel, citesc doar comunicate de presa despre industrie si Iqads.

    De ce nu treci pe Madalin Durca, Adrian Pavelescu sau Dan Dulgheru?

    Oameni de care poate nu a auzit multa lume dar care stiu meserie.

  11. @Doru îi caut pe acei 10% care citesc și altceva decât comunicate și iqads. Știi vreunul? Până una-alta, bune exemplele tale, le bag în listă.

    @Bogdan mulțam, i-ai nimerit la fix.

  12. Sincer, imi place de Anca Duma. A avut ideea adunarii oamenilor din online sub pretextul unei placinte. Si am vazut ca e din ce in ce mai activa, e la inceput de drum si nu strica sa fie incurajata! :)

  13. mai sunt oameni gen Marian Hurducas , bogdan besliu, Andrei Avadanei(care dupa mine da lectii la jumate de lista de acolo in ce inseamna organizare comunicare livrat … normal ca face pe nisa lui Securitate IT ) Florea Cristian 18 ani… traieste din online. adica mai conteaza si criteriile…

  14. @Carmen & Mihai m-ar ajuta câte un exemplu de proiect pe care știți că oamenii respectivi l-au făcut și a ieșit mișto. Vă rog, detaliați :)

  15. hurducas 11even
    besliu comunicare online la TIFF
    Avadanei – DefCamp.ro doua editii, bran si iasi. si are 18-19 ani tipul :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *