De pe 10 Mai suntem în plină campanie electorală. Au apărut deja fețele imprimate cu mult sârg pe outdoor-uri colorate, emisiunile TV cu dedicație, se lucrează în București la renovări de te miri ce au pățit toți, ce să mai, duduie.
Încă de la începutul anului au început să duduie și paginile politice pe populara platformă de socializare online. După mica sincopă de pe pagina de Facebook a candidatului Prigoană, credeam că staff-urile s-au sesizat și au corectat toate erorile. Unii încă n-au reușit.
Astăzi prezentăm cazul lui Cezar Maroti, foarte popular pe Facebook în rândurile copiilor de 13-17 ani.
N-am nimic cu omul, însă nu înțeleg care e strategia din spatele rezultatului. O să îi ducă de mână pe părinți, să le spună ce să voteze? Dacă da, atunci clar merită o bombonică pentru efort.
Dacă ați mai văzut treburi de genul ăsta, e păcat să nu le sesizați. Mailul meu e deschis.
Uite-asa creste si’nfloreste in pepinierele feisbucciene noua “clasa politica”. ;)
Se lanseaza politica copiilor pe facebook :)) foarte tare…
hahha, cred ca a cumparat like-uri pe fb…
@Yamasha da, a făcut câteva campanii de sponsored questions pe Facebook. E posibil să nu fi setat targetarea peste 18 ani.
Vezi art de azi dim de la mine, se face spam cu linkuri de youtube cica dar nici asa nu are in 2 zile filmuletul mai mult de 15 vizualizari :))
Titus,
De ce crezi tu ca pe mine m-ar interesa doar persoanele peste 18 ani?
Printre altele, eu sunt un sustinator al extinderii dreptului de vot si pentru persoanele de peste 16 ani (sau chiar mai tinere).
Cezar, nu mi se pare etic să comunici în scop electoral cu copiii, un public țintă mult mai influențabil decât adulții. Cât despre extinderea dreptului de vot, aici ne plasăm pe paliere complet diferite – eu n-aș da drept de vot cuiva care nu are dreptul să șofeze, să bea sau să se căsătorească fără acordul părinților(reguli impuse pentru că grupa de vârstă 13-17 nu are încă maturitatea să decidă când e ok să accelereze, când e ok să se oprească din băut bere sau când e ok să zică DA și să se lege de un alt individ).