Responsive web în România – Vitantis.ro

Despre responsive web nu am văzut prea multe articole pe la noi. CTRL-D are o descriere foarte comprehensivă a fenomenului care se poate rezuma în câteva cuvinte așa: ”site-uri care se adaptează la ecranul device-ului pe care îl folosești pentru accesarea lui

Nici la capitolul site-uri responsive construite nu stăm prea bine. Dacă nici în media nu au apărut, surpriza vine dinspre retail, unde Vitantis Shopping Center devine cel mai inovativ centru comercial din România pe online.

Ei au lansat un site prin care să ajute consumatorii să țină mult mai ușor pasul cu promoţiile, care să informeze și ține loc de invitaţie la shopping. Site-ul nu numai că e construit pe arhitectură responsive, designul e mișto, iar funcția de predictive search face căutările mult mai ușoare.

Site-ul merge foarte bine și de pe iPhone, iPad, Android și orice alt browser(mă rog, cu excepția Internet Explorer 6 :)) ).

Le urez trafic bogat și sper să văd și primul site de trust media bazat pe arhitectură de responsive web și la noi(nu site de mobil diferit de site-ul de web tradițional).

p.s. website-ul a fost făcut de Butterfly Media Group, o agenție mică, dar care promite

6 thoughts on “Responsive web în România – Vitantis.ro”

  1. Subscriu la ceea ce a spus Valentin. Ideea e ca multe site-uri in Ro se fac pe bani putini sau sunt deja vechi. Nu exista nici cultura asta de dai un ban dar stai in fata la noi, din pacate, si nici oameni care inteleg valoarea unui site cu arhitectura gandita.

  2. @Valentin @pisica roz sunt convins că mai sunt bloguri făcute mișto la noi(btw, sobolanul.ro răspunde fain de tot la resize), doar la site-urile de firme mari nu stăm prea bine. Oamenii înțeleg exact ceea ce le poate explica fiecare agenție/developer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *