Majoritatea start-up-urilor au nevoie de comunicare si branding

Asta am observat, cât timp m-am mai învârtit pe lângă companii în dezvoltare (ca să nu le zic la început). Numitorul comun a fost de o lipsă/prioritate redusă a activității de comunicare și branding ”corporate”. Pur și simplu, lăsau treaba asta pe ultimul loc – logo, site, mesaje de  brand, un pic de self promo, un pic de PR – și nu creșteau așa de repede pe cât ar fi putut.

Ceea ce urmează mai jos aplică mai ales la start-up-urile de online, care ar trebui să fie cu atât mai atente la prezența lor digitală.

De pe mail aflu că luni, 15 Octombrie, la Venture Mentoring vine cineva care știe multe despre identitate de brand și poziționare, importanța branding-ului de produs și de companie sau conturarea unui brand personal și vrea să împărtășească participanților câteva tips & tricks. E vorba de Iuliana Butuc-Cerchez, Corporate Affairs Officer în cadrul GECAD Group, om cu 8 ani în comunicare și branding pentru companii tehnologice, de ecommerce și servicii financiare, dar și branding personal. Înâlnirea o să aibă loc la HUB Bucharest, începând cu ora 15.00.

Dacă vrei să participi, te înscrii pe www.ventureconnect.ro (biletul de participare = 150 RON).

Până acum, 80 de companii au participat în cadrul întâlnirilor Venture Mentoring conduse de Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Ana Maria Andronic (Senior Associate al casei de avocatură Biriș Goran), Marius Ghenea (Președinte FIT Distribution și business angel), Dragoș Rouă (antreprenor online) și Peter Barta (Directorul Fundației Post Privatizare). Până la finalul anului mai sunt programate alte patru întâlniri.

Hai să vedem niște start-up-uri interesante anul ăsta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *