Doua cuvinte despre promovarea produselor si serviciilor pentru copii

Ca om de comunicare și marketing, te lovești de tot felul de restricții și bariere când vine vorba de canalele și campaniile pe care le poți face. Ba ideea e exagerată, ba clientul nu e de acord, ba nu poți să intri pe canalul X sau Y pentru că sunt restricții, ba nu e prea etic să transmiți mesajele în stilul în care vrei, ba nu e targetul tău acolo, ba e greu să ajungi într-un mod cinstit la targetul tău și aș putea să măresc lista la infinit.

Unul din cele mai reglementate/restricționate tipuri de campanii și, totodată, cel mai dificil de făcut cum trebuie(cost-mesaj-beneficiu-rezultat) este mecanismul de comunicare a unui produs sau serviciu pentru copii. Mă refer aici la jucării, accesorii, haine, articole de învățare, consumabile, programe de pregătire, grădinițe, creșe, programe educative, instructori de sport sau instrumente muzicale etc. Știți despre ce e vorba.

Și acum ajungem la ideea principală – concursul de pagini Zibo.ro. Zibo este o platformă de programe, jocuri și interacțiune pentru copii. Ei se declară ca fiind cei mai siguri. Dacă ai o afacere cu produse/servicii pentru copii, poți să câștigi buget de promovare pe Zibo.ro în valoare de 25.000 Euro.

Poți alege oricare din acțiunile de promovare în sistem Pay Per Action (exclus acțiunile de vânzare și promovare a vânzărilor).

Conditii de participare:

1) exclusiv afacerilor cu produse/servicii destinate copiilor;
2) crearea unei pagini GRATUITE de prezentare pe zibo.ro, completand acest FORMULAR. (firmele care au deja pagina de prezentare pe zibo.ro indeplinesc primele 2 conditii);
3) completeaza formularul de inscriere in concurs

Criterii de jurizare:

– Cea mai interesanta pagina ca si continut: scris, foto, video
– Potential mare de dezvoltare a afacerii

Fiecare membru al juriului nominalizeaza 2 pagini. Toate paginile nominalizate astfel vor fi apoi votate de fiecare membru al juriului cu note de la 1 la 10. Castiga pagina cu punctajul cel mai mare

Juriul este format din : Cristian China Birta, blogger – chinezu.eu, Florenta Danila, blogger – siteguru.ro, Emilia Dragan, coordonator marketing Galeria Real, Aurel Racautanu, ziborianul.wordpress.com și eu.

Toate aplicațiile trebuie trimise până pe 31.07.2011, adică peste o lună și jumătate. Este vreme, banii sunt mulți așa că merită să te înscrii. Pentru întrebări și neclarități, răspund în comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *