5 bloggeri romani la How To Web 2011

Azi am intrat în posesia listei oficiale de bloggeri pentru How To Web 2011, listă din care fac parte, alături de alți 4 bloggeri români și alți 8 bloggeri străini, dintr-un total de 8 țări.

Așa arată echipa bloggerilor români de anul ăsta:

Titus Capilnean – www.tituscapilnean.ro

Andra Zaharia – www.andrazaharia.ro

Stefan Murgeanu – www.concediaza-ti-seful.ro

From Cluj – Val Vesa – www.adspedia.ro

From Iasi – Marius Sescu – www.mariussescu.ro

Restul listei o găsiți aici.

Pe 9 și 10 Noiembrie o să puteți citi la mine(și pe celelalte 4 bloguri, însă mai întâi la mine 🙂 ) cele mai importante idei de la How To Web 2011. Multumesc organizatorilor pentru încredere și invitație.

Mai sunt 10 zile până la eveniment și tot atâtea ca să îți iei un bilet, în cazul în care n-ai făcut asta deja.

8 thoughts on “5 bloggeri romani la How To Web 2011”

  1. Hehe, te-au racolat și pe tine, deci. Poate ar fi o idee să ne organizăm, să nu scriem toți despre același lucru. Ce zici?

  2. Mai bine povestim aici, poate vor și ceilalți să discute pe tema asta. Ne identificăm fiecare punctele tari și ne împărțim conținutul, așa încât să facem trafic toți 5, nu fiecare pentru el. Aș face un sistem de fragmente, cu trimitere de pe un blog pe altul.

  3. @Bogdan bună precizare. Dacă mă gândesc la un excel cu prezentările și prezențele noastre la ele, oare e prea mult? 🙂

  4. Cel mai simplu e sa facem un Google Doc si sa ne setam acolo preferintele.
    Eu vreau sa fac si live tweeting din timpul discutiilor, deci articolul de pe blog va fi de tip bullet-list si puncte majore, nu cuvant cu cuvant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *