La ce zile sa mergi din Zilele Biz 2009

Am primit agenda finală a Zilelor Biz(23-27 Noiembrie) și vă spun că o să fie un eveniment interesant. Vă vorbesc aici din perspectiva unui om pasionat de marketing și advertising, pe care îl vor încânta cel puțin trei din Zilele Biz(și asta pentru cei mai pretențioși).

Miercuri – 25 Noiembrie – cumpără invitație(95 Euro)

Innovate or Die!/Puterea designului/Malicious Tweets. Powered by KasperskyLab/Inovatia in New Media/Cum creste inovatia fidelitatea fata de un brand/Inovatia in banking, educatie bancara pentru viitor. Studiu de caz:/Gandeste Biz!

Pe scrut, cele mai noi trenduri din piață, proiecte noi, oameni cu idei interesante și perspective diferite.

Joi – 26 Noiembrie – cumpără invitație(95 Euro)

CSR, o investitie care trebuie sa aduca profit. Conferinta de la Copenhaga/Cum masori investitia in CSR/Educatie offline cu impact in mediul online powered by Kaspersky Lab/ROI-ul programelor educationale powered by BCR/Afacerile eco, viitorul antreprenoriatului ?/Risk Mitigation

Vorbim despre Hopenhagen, despre proiectele noi din CSR-ul românesc și despre proiectele care au reușit să aibă un impact mișto în mediul unde au fost derulate. Nu e o zi în care să fii dat pe spate, ci mai degrabă o să afli multe good case practices și exemple de la oameni care fac asta de mult timp și cu rezultate în spate.

Vineri – 27 Noiembrie – cumpără invitație(95 Euro)

Piata de media si publicitate in 2009 – bilantul unui an negru/Marketing in Era New Media/Cum poti sa creezi folclor printr-o campanie online/Cyber PR/Seminar Fabryo: Despre pozitionare si eficienta in comunicare. Studiu de caz Savana/Seminar Mastercard/Seminar Premium PR: Agentii schimbarii in PR – Internetul si criza financiara/Marketing prin retele sociale

Asta e ziua mea preferată, se vorbește de marcomm în România. Începem cu un pic de criză, că așa e bine să faci în 2009, anul în care media a scăzut, mai ales în mediile tradiționale. Îmi place apoi că accentul cade foarte mult pe mediul online, spre deosebire de anii trecuți, unde mai aveai și mediile tradiționale – acum povestim despre internet marketing și social media marketing(da, sunt diferite, ar merita să scriu un articol despre modul în care diferă).

După cum zicea azi Enoiu, într-un articol: ”am impresia că totul se va muta pe partea de online. Cam acesta este viitorul” (sursa)

2 thoughts on “La ce zile sa mergi din Zilele Biz 2009”

  1. În cazul ăsta vin şi eu cu o completare. Merg la Zilele Biz în a doua zi de conferinţă, evident la Real Estate.
    Mi-ar plăcea să văd cum se prezintă situaţia în an de criză şi la Antreprenoriat.
    All in all, cred ca e de mers anul asta la Zille Biz 🙂 Asta pentru cei care pot aloca cinci zile lucrătoare inovatiei si new media + curaj.

  2. Fiecare cu domeniile lui, nu? 🙂 Era și culmea tu să nu alegi Real Estate ca promă opțiune – being your job and all.

    Deci nu vii și pe la celelalte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *