#Miscaretweetmeet – rezultate si cateva precizari

Joi, pe după masă, mi-a venit o idee – să adun niște lume și să mergem să ne dăm prin Herăstrău. De miercuri am o nouă jucărie, un flowboard de toată frumusețea, cu 14 roți, pe care mă dau exact ca pe snowboard, doar că nu am nevoie de zăpadă.N-am lăsat ideea moartă și am pus de un Twtvite(o platformă care te ajută să vezi câți oameni îți confirmă o invitație).

25566_376305715891_656500891_3873486_7123701_n

Am dat pe Twitter și am primit nu mai puțin de 17 ReTweets. Cu toate astea, doar 66 de oameni au dat click pe un link care vorbeas despre mișcare în Herastrău, sâmbăta, ca să mai scăpăm de lene. Nu mă așteptam să găsesc prea multă lume, însă, datorită lui George Hari Popescu, care a promovvat acțiunea și cu ajutorul blogului lui, ieșirea mea semispontană cu flowboard-ul s-a transformat într-un veritabil Bikewalk anticipat(au fost peste 10-12 cicliști).

Ne-am spus părerea despre inițiativa lăudabilă a Metrorex  (căreia o să îi dedic un articol separat, pentru că vreau să îl scriu sub formă de scrisoare deschisă).Apar și eu în clipul de mai jos (realizator George Hari):

Am mai constatat o chestie: Twitteriștii de la noi se dau mai mult pe biciclete, mai puțin pe role(a fost unul singur), iar pe skateboard nici nu mă așteptam să apară cineva. A fost fun oricum, chiar dacă nu m-am ținut după trupa de cicliști(nu i-am abandonat, dar nu puteam sa merg atât de repede cu drăcia mea cu 14 roți). După 7 ore de parc nici nu mai vroiam să mergem acasă.

Cred că voi transforma în obicei mișcarea asta de sâmbătă. Cine vrea să mi se alăture, Sâmbăta viitoare, tot la 13, în Herăstrău, la statuie. 🙂

În afară de povestea Tweetmeet-ului vreau să mai pun puțin în discuție regulile unei astfel de întâlniri, așa cum le văd eu:

  1. Oricine poate organiza un Tweetmeet
  2. Un Tweetmeet poate avea loc oricând există minim 2 doritori de o astfel de întâlnire
  3. La Tweetmeet se poate întâmpla orice, atâta timp cât oamenii care participă se simt bine
  4. Nu ai nevoie de pregătiri excesiv de mari pentru un Tweetmeet, că doar nu e conferintă 🙂
  5. Un Tweetmeet poate să dureze oricât.

Am pus lista de mai sus în speranța că vom vedea din ce în ce mai multe tweetmeeturi interesante, pe lângă evenimentele propriu-zise(Lecturi urbane, Bikewalk, Beertweetmeet, LE:Boardgamestweetmeet și altele mai complexe 🙂 ).

Less is more

5 thoughts on “#Miscaretweetmeet – rezultate si cateva precizari”

  1. Cu plăcere pentru ajutor, susţin orice iniţiativă legată de biciclete (cu foarte rare excepţii, argumentat însă). Chiar nu ştiam ce e acel flowboard, dar poate ne mai vedem sîmbătă şi-mi arăţi mai de aproape.

  2. Bine, dacă vii și sâmbăta asta, îți arăt cum fac coborârile pe pantă abruptă cu flowboardul – e foarte asemănător cu un snowboard, la nivel de mișcări.

    Trebuie să explorez și parcul Carol, pentru că am auzit că ar fi pante mai mișto acolo. Povestim mai multe pe Twitter sau blog, sau live, la RoBlogFest, dacă vii.

  3. Nu uita de la #boardgamesmeet – intalnirea pasionatilor de boardgames.

    Le organizam din octombrie anul trecut. Cred ca am facut pe putin 10 editii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *