Ce se intampla cu promotionalele de la evenimente

Mereu m-am întrebat ce se întâmplă cu materialele alea pe care le primești în pungi, la conferințe sau evenimente, atunci când te înregistrezi, la intrare.

Sau cele pe care le primești în timpul unor sesiuni sau în pauze.

Promoționalele astea sunt niște promisiuni foarte importante pe care fiecare om de vânzări le face sponsorilor evenimentului : că o să aibă pagină în cartea de eveniment, că o să poată să pună pliante în plasele delegaților, că o să le dea ceva materiale promoționale de la standul lor de la eveniment.

Eu, de cele mai multe ori, iau toate materialele astea acasă, cu mine, în punga lor originală, branded. Dincolo de programul de eveniment nu prea ajung să mai citesc nimic din ce e în plasă, pentru că mă interesează în primul rând conținutul de la fața locului.

Apoi, după ce am plecat acolo, îmi spun că o să deschid punga acasă și o să le citesc și pe restul.

De cele mai multe ori, punga ajunge în colțul promoționalelor și apoi, cu timpul, la gunoi, fără să o fi deschis măcar preț de câteva minute.

Nu mi-e foarte clar dacă e un tipar sau dacă fiecare face ceva diferit, așa că mai bine testez treaba asta.

[poll id=”8″]

Te rog să alegi nu mai mult de 5 din variantele de mai sus care se potrivesc cu modul în care te porți tu cu materialele de la conferinte/evenimente.

Dacă tu faci altceva, care nu se potrivește cu nicio variantă de mai sus, lasă-mi un comentariu și adaug varianta ta în sondaj.

Dă mai departe poll-ul pe Facebook/Twitter/LinkedIn și ajută-mă să rezolvăm dilema asta – Ce se intampla cu promotionalele de la evenimente?.

Cred că rezultatul va fi util atât companiilor care vor să investească în tipul ăsta de promovare, cât și organizatorilor de evenimente, care vor ști ce să pună în plase și ce nu.

5 thoughts on “Ce se intampla cu promotionalele de la evenimente”

  1. Pingback: Tweets that mention Titus Blog » Ce se intampla cu promotionalele de la evenimente -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *