Dilema de inceput – cat de des sa scriu

În ultima vreme, ori de câte ori am o dilemă, scriu pe blog și cer părerea ta. Dacă în trecut dilemele erau legate de alte rețele sociale, acum dilema pe care o am de ieri este legată strâns de blogul de față.

Nu știu dacă e bine să scriu des sau să scriu mai rar.

Totul a pornit de la un tweet de-al Danielei:

Daniela Petrescu @danielapetrescu Daniela Petrescu

Nu putem noi citi cat poate @titus_k sa scrie. :))

Anul trecut mi-am setat un barem de 2 articole/zi lucrătoare, însă anul ăsta vreau să cresc mai degrabă calitatea subiectelor și modul în care le documentez și le așez în scris.

Pe de altă parte, dacă dedic mult timp articolelor și ele se depreciază imediat, din cauza volumului, tot nu e bine.

De aceea vreau să știu răspunsul la următorul poll:

[poll id=”9″]

10 thoughts on “Dilema de inceput – cat de des sa scriu”

  1. Aoleu, Titus, ce-am facut?! 🙂 Nu era in nici un caz o remarca malitioasa, din contra, s-a dorit admirativa. Mi-as dori sa pot scrie articole ample, cu substanta, atat de des. Din pacate, mie imi iese doar unul pe saptamana.

    Intr-adevar, intru pe blogul tau o data la cateva zile si citesc mai multe articole, dar asta nu inseamna ca isi pierd din valoare. Daca tu poti sa scrii atat de mult si de des, do it! Nu asta recomanda toti bloggerii mari? 🙂

  2. Dani, mă întind mult ca să scriu articolele astea și, cel mai probabil, nu o să pot să mai scriu așa de des(articole ample) ca în perioada asta, pentru că mai trebuie să și muncim, mai trebuie să și trăim 🙂

  3. Cred ca intrebarea e oarecum gresita. Daca ai scrie 10 articole pe zi oricum le-ai scrie bine. Oricum ai atat talent la scris cat si ideei bune. Mai ales cand scrii de facebook eu recitesc mereu articole alea dar tot pe profilul lui @Mladita ajung :))

    Asa ca “a scrie de dragul de a scrie” pica in cazul tau.

    Daca as fi eu, care nu-s lovit zilnic de inspiratie si idei super. as pune intrebarea: Cat de des sa public articolele pe blog. Daca azi ma loveste insipiratia si scriu 7 articole le public in urmatoarele 7 zile cate unu pe zi, Daca in cursul saptamani mai da Dumnezeu putin noroc si ceva inspiratie mai public si un al doilea articol in ziua respectiva.

    Dar in cazul tau, 4-5 articole pe zi, timp sa ai sa le scrii pe toate 🙂

  4. @haotik scriu=public, in cazul asta. Si eu am puseuri de 6-7 articole deodata, dar asta nu inseamna ca le si public

  5. Pingback: Tweets that mention Titus Blog » Dilema de inceput – cat de des sa scriu -- Topsy.com
  6. Scrii cat de des “iti vine”, nu cred ca trebuie sa fie ca o obligatie, sau ca un job. Scrii cand ai ceva de spus, nu doar de dragul de a o face sau ca sa se umple paginile blogului.
    E doar o parere, atat.

  7. @Shanya depinde ce vrei să faci cu blogul. Dacă îl ții numai așa, de distracție, atunci n-ai nicio așteptare față de el. Dacă vrei să comunici ceva prin el, atunci se schimbă un pic treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *