Merita inteles de ce nu ar trebui sa folosesti AdBlock

Foarte rar public pe blog articole ca atare, de la alți bloggeri. Ajung să fac asta fie ca guest post, fie în momentul în care îmi place foarte mult un articol și cred că merită să stea mai mult pe internet:

M-am inflamat ieri pe tema asta, pe baza unui comentariu, şi aş dori să discutăm ceva mai mult pe tema asta. Comentariul sună ceva de genul “poţi să promovezi ce vrei, eu am adblock”, atitudine pe care eu o consider PUR ROMÂNEASCĂ şi până la urmă dăunătoare, dar voi explica.

Articolul e o lecție foarte bună pentru cei care în continuare au mentalitatea stupidă de a refuza să accepte bannerele de pe bloguri sau de pe site-uri.

Vizitez zilnic măcar 100 de situri. De pe toate meleagurile şi pe diverse subiecte. Fac asta activ de aproape 9 ani, pentru că e “boala” mea. În 9 ani de umblat pe “neţi”, nu am simţit nevoia să blochez publicitatea sau s-o ascund. Da, dacă este un popup, nu voi mai vizita situl. Oricât de mult cred în dreptul fiecăruia de a câştiga un ban, un popup sau o reclamă care cântă sunt deja prea intruzive pentru gusturile mele.

Nici eu n-am simțit niciodată nevoia de AdBlock. Bravo, Dojo, sper să înțeleagă cât mai mulți de ce e important să susții munca oamenilor pe care îi urmărești!

9 thoughts on “Merita inteles de ce nu ar trebui sa folosesti AdBlock”

  1. Titus, nu sunt de acord. Sincer, eu o să renunţ la AdBlock în momentul în care diferite situri şi bloguri vor renunţa la reclamele care mă agresează, îmi întrerup lectura sau au butonul de close în cu totul altă parte decât în colţul dreapta sus.
    Părerea mea şi mentalitatea mea românească care mă face să nu agresez şi să nu suport să fiu agresată.

  2. Pe mine ma deranjeaza reclamele in momentul in care sunt puse in exces,adica intr-un clip de 4 5 min cate 3 reclame,dar nu ma deranjeaza atat de tare incat sa simt nevoia de a folosi AdBlock.

  3. Blocatorul de pop-up isi face cel mai bine treaba, mai ales cand vrea cate un travian sa se deschida

  4. Si eu folosesc ad-block , fara ad-block n-as mai intra pe youtube sau pe multe site-uri pentru ca ajuns de-a dreptul penibil . In primul rand eu chiar ma ocup cu vanzare si promovare a lucrurilor pe care trebuie sa le vand ,da normal fiecare incearca sa faca un bag promovand-usi afacerea , si eu imi promovez anumite lucururi , dar le promovez exact acolo unde ii este locul , mai exact unde cineva chiar cauta produsele respective . In al doilea rand numai din adins nu as cumpara un produs din simplu fapt va imi intrerupe filmul sau videoclipul la care ma uit si nu cred ca sunt singurul care face asta . Clientii interesati de produsele respective la care se fac reclame au site-uri specializate pentru asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *