Bloggerii nu-s oameni seriosi, dom-le!

Am fost sâmbătă seară la Prometheus, un clubuleț la Piața Națiunilor Unite, la invitația domnului Chinezu, căruia îi și mulțumesc pe această cale. Îi mulțumesc și pentru că m-a lăsat să întind coarda și să mă prezint cu alai la acest eveniment de standup comedy – prestat cu drag și spor de Aristocrații(performeri regulați sâmbăta în clubul mai sus menționat).

Bloggerii nu-s oameni serioși pentru că se dau la standup-uri și chiar râd. Râd și atunci când gluma nu a fost așa de reușită sau când glumețul de pe scenă le zice într-un flegmatism rar și greu de apreciat pentru profani.

Pe de altă parte, am râs cu poftă la glumele preferate ale serii – despre bogați și săraci, despre prostie, despre diverse deșeuri umane și despre femei.

Cea mai tare glumă a serii(bine, dintre cele digerabile) a fost cea despre femeile la volan.

O femeie,  în momentul în care se urcă la volan, aude o voce în cap. Vocea îi zice progresiv: ”Cine e frumoasăăăă? Cine e frumoasăăăăă?!”. Ea încearcă să reziste tentației, însă vocea revine.”Cine e frumoasăăăă? Cine e frumoasăăăăă?!”. Și ea aruncă un ochi galeș în oglinda retrovizoare și se admiră. (priceless)

Autor: Sorin

Revenind la faptul că bloggerii nu-s oameni serioși, dau un titusleak aici – băi, când ești invitat la evenimente de genul ăsta, nu confirma și apoi să te trezești că nu vii. Nu dă bine nici pentru tine și îi strici și organizatorului combinația, pentru că ar fi putut chema pe altcineva care chiar ar fi venit.

Articolul ăsta l-am produs în spiritul unei mișcări de responsabilizare a blogosferei spre a scrie despre evenimentele la care au fost, dar și pentru că mi-a plăcut seara de sâmbătă cu comedie.

Au mai scris: Sorin Rusi, Anne-Marie, Ionuț Bunescu, Laurențiu Buică, Cezar Vasile

12 thoughts on “Bloggerii nu-s oameni seriosi, dom-le!”

  1. Vai, nu ne-am întâlnit… Chinezu trebuia să ne dea lista de bloggeri la intrare, ca să ştim şi noi cine mai era pe acolo… 🙂

  2. @Mona era inghesuiala mare-mare. Ca idee, noi am stat in fata scenei, la masa de 3 persoane. Dupa show s-a cam tirat toata lumea

  3. Of!!! Noi am stat în al doilea rând, lângă Chinezu, o masă de patru. Îmi pare rau că nu ne-am văzut! Păi şi noi am plecat după puţin timp de la final.
    PS Ce-am vorbit noi, rămâne în picioare, tre să mă adun un picuţ… 🙂

  4. Inainte de toate, ma bucur ca v-ati distrat si ati participat la stand up comedy. Bineinteles ca barbat fiind, misoginismul funny ( prezent la multi barbati) ti s-a activat si de asta ai amintit gluma mai sus mentionata. Dar lasand acest mic aspect la o parte si revenind la “problema” initiala care m-a determinat sa scriu acest comment: mi se pare absurd sa discuti despre o miscare a responsabilitatii blogosferei romanesti, cand nu exista o responsabilitate sociala implementata in comportamentul individului. E foarte important sa nu uitam ca blogger-ul transpus fizic e un individ, iar cei ce au o tematica mai personala a blogului, decat profesionala, vrand-nevrand se lasa “cititi”.
    Asadar miscarea asta de responsabilitate a blogosferei romanesti, trebuia sa porneasca de la o miscare adevarata de responsabilitate sociala.
    Insa, ca o lauda: e foarte probabil ca aceasta miscare in scurt timp sa fie transpusa si fizic, nu doar scriptic…si sa aiba un impact serios asupra indivizilor!

    Mult succes!

  5. @monica am zis-o mai mult ironic, nu e o miscare in sine, ci mai mult niste bloggeri mai mari care mai bat obrazul din cand in cand.

    ”Insa, ca o lauda: e foarte probabil ca aceasta miscare in scurt timp sa fie transpusa si fizic, nu doar scriptic…si sa aiba un impact serios asupra indivizilor!” – nu inteleg la ce te-ai referit aici.

  6. Titus, ma gandeam asa ca daca chiar ar exista o miscare de acest gen in online, ar putea avea un impact serios asupra individului din offline, motiv pentru care cred ca miscarea asta de responsabilitate sociala s-ar muta si in offline 🙂

    Altfel spus online influenteaza mult offline-ul.

    Sper ca m-am facut inteleasa acum 🙂

  7. @monica am inteles. Online-ul si offline-ul au inceput sa se intrepatrunda din ce in ce mai mult oricum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *