Idei pentru Revelion 2012 cu avionul p-afara sau in tara

Dacă nu te-ai gândit până acum ce faci de Revelion, e cam timpul să o faci, pentru că se ocupă locurile, se fac rezervările și se scumpesc biletele de avion sau cazările. Știu că românul are tendința să lase treburile pe ultima sută de metri, însă e mult mai avantajos să plătești din timp pentru că scapi și de bătaia de cap și plătești și mai puțin pe minivacanță.

Doru mi-a aruncat o leapșă, despre idei de petrecut noaptea dintre 2011 și 2012, numită tradițional ”Revelion”. De ceva ani, e o tradiție în gașca mea să petrecem în Baia Mare, într-un loc găsit în ultima zi posibilă, pe 31. Anul ăsta am zis că trebuie să fiu un pic mai creativ și să găsesc niște idei mai bune de Revelion.

Deja am luat biletul de avion pentru 30 Decembrie, să mă întorc de acasă, așa că pot să mă uit la variante de plecare din capitală.

Ideea mea de Revelion în străinătate este biletul ieftin până în străinătate și aventură locală. Cu doar 100 Euro de om poți să ajungi în Viena, Munchen, Varșovia sau Dusseldorf, unde poți liniștit să îți faci o petrecere proprie de Revelion așa cum vrei tu, la un restaurant, la hotel, pe străzi, în cameră sau în unul din cluburile orașului.

Ideea de Revelion în țară poate să meargă pe exact același tipar, având în vedere că biletele de avion sunt destul de accesibile, dacă ți le iei din timp, adică începând de acum. Nu sunt fanul mersului cu trenul pentru că pierzi mult timp și mulți bani ca să stai în mizerie, iar mașină nu are toată lumea sau nu vrea toată lumea să alerge pe hârtoapele patriei în ajunul Revelionului. Așadar, ideea e că pui mâna pe un bilet de avion la Sibiu, Cluj, Timișoara sau Iași, că tot sunt încă ieftine, pui de o rezervare la un hotel, cauți o petrecere interesantă în oraș, întrebi localnicii și intri zâmbind în noul an.

Bine, mai e și varianta lui Doru, cu peștera, grota sau în natură, dar aia e pentru pasionați. Mie îmi place să fie cald și bine, confortabil.

Update: leapșa merge către prietenii mei, care nici anul ăsta n-au idei de Revelion 🙂

 

2 thoughts on “Idei pentru Revelion 2012 cu avionul p-afara sau in tara”

  1. Parca m-as baga la un Cluj sau Sibiu, in patria muma.
    Sau un Dublin ori ceva mai nordic/scandinav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *