Pisici in cizme, motani incaltati, pisici peste tot

Una de chestiile care mă fac să iubesc și mai mult blogul este lista de evenimente și lansări la care ajung datorită faptului că voi mă citiți și eu scriu. Serios, mare parte din evenimentele la care am fost invitat s-au datorat blogului, iar o serie de oameni faini i-am cunoscut prin faptul că ei m-au citit la un moment dat și le-a plăcut ce scriam.

Nu pot și nici nu e sănătos să scriu tot timpul despre social media și online, așa că trebuie să dau și un pic din mine pe blog.

Cine mă cunoaște destul de bine știe că de vreo 2-3 ani mi-am descoperit o mică feblețe pentru pisici. Nu spun nu nici câinilor, însă parcă pisicile îmi plac mai mult. Ei, în sensul ăsta, când am auzit că vine Puss in Boots 3D în București, la IMAX, în AFI Palace Cotroceni, mai ales că știam cum a fost în Shrek, am tulit-o spre cinema.

Dincolo de poveste, care e cam clișeică din câteva puncte de vedere – prietenie, trădare, drum inițiatic, poveste de dragoste etc. – filmul e presărat de glume foarte fain făcute, glume cu pisici.

Mai jos mostră:

V-am convins?

Recomandare: dacă aveți copii mici, mergeți la varianta dublată, ca să nu citiți tot filmul subtitrarea, cum a făcut o biată mamă lângă mine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *