Rock of Ages (2012) – cu vedete, pe muzică rock

Am fost aseară, grație Mediapro Distribution și Oxygen PR, filmul Rock pentru totdeauna la Cinema City din Sun Plaza.

Am ajuns cu un pic de întârziere și a trebuit să trec prin fața tuturor bloggerilor din rândul pe care eram așezați și am nimerit fix la intro. Deși la început poate să pară un pic cam plictisitor(fata de la țară se îndrăgostește de băiatul aspirant de la oraș, care mai apoi o lasă(boul) ), filmul se dovedește a fi un musical(nu știam că au revenit la modă) delicios de amuzant.

Joacă Russell Brand, Paul Giamatti, Catherina Zeta-Jones(care nu își arată deloc vârsta, ba din contră, mmm), Malin Akerman, Mary J. Blige, Alec Baldwin şi Tom Cruise(Stacy Jaxx), ultimul fiind chiar vedeta filmului, cumva o proiecție a ceea ce și-ar fi dorit el să fie când era mic.

Sherrie(Julianne Hough) e o bunăciune rară, blondă, îmbrăcată mereu sumar și Drew(Diego Boneta) e un viitor idol al corporatistelor privitoare de ecrane.

Pe tot parcursul filmului merg șlagăre ale rockului, de te fac să îți aduci aminte de tinerețile părinților – Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake.

Deci de văzut pentru fanii rockului. Nu cred că o să fie apreciat de maneliști.

Vine în cinema-uri din 22 Iunie.

 

One thought on “Rock of Ages (2012) – cu vedete, pe muzică rock”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *