Oamenii de comunicare nu ar trebui sa fie aroganti

Sursa foto - www.cdc.gov

Lucrez în domeniu, așa că îi văd în fiecare zi.

Unii sunt la locul lor, liniștiți, își fac treaba, își știu locul. Alții, în schimb, își dau aroganțe, se dau mari cu ce spoturi și campanii fac ei, se consideră cel mai important punct din piață.

Nu vorbesc aici doar de publicitari, ci și de oamenii de marketing, PR, comunicare online. Deh, până și eu am căzut în plasa asta de câteva ori – am zis că oamenii de la comunicare sunt cei mai importanți din tot lanțul de producție.

Mulți dintre ei uită că în spatele produselor sau brandurilor pe care le promovează stau zeci sau sute de experți, ingineri, avocați, tehnicieni, echipe de muncitori. Ei sunt cei care aduc produsul final pe care tu, ca om de marketing/comunicare/PR îl propagi, îl promvezi, îl vinzi grupurilor țintă.

Cred că ar trebui să ne uităm cu mai mult respect și admirației la ei.

Eu cu siguranță o să o fac.

10 thoughts on “Oamenii de comunicare nu ar trebui sa fie aroganti”

  1. La ei este o trasatura principala. Parca ar fi in fisa postului. 🙂 Nu-i nimic, au si ei slabiciunile lor ce nu pot fi compesate cu aroganta.

  2. Ce-ar fi să se schimbe, să nu mai fie așa. E ok să fii mândru de ceea ce faci, dar când te duci în aroganță nu mai e ok

  3. Mama, si ce ne mai ia valul cateodata din cauza asta.

    De asta spun ca e mereu bine sa te mai lovesti singur ocazional, ca nu ti se urce la cap. Eu fac asta des.:))

  4. @mada e greu de tot să îți dai seama că ai luat-o pe arătură, mai ales dacă ai alți 4-5 pe lângă tine care îți cântă în strună

  5. @Madalina: Eu as zice mai degraba ca ar trebui sa ai un caracter puternic. Prieteni buni avem cu totii dar se numesc anturaj si de cele mai multe ori ne influenteaza in mod negativ.
    @Titus: incearca sa scapi de aia 4-5 papagali care-ti canta in struna. Strange in jurul tau oameni de valoare care sa aiba puterea de a te trage de maneca atunci cand gresesti.

  6. E mare diferența între anturaj și prieteni. Oricum ține mult de tine ca om(și nu neapărat de cei care te trag de mânecă) să te schimbi în mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *