Fillr a fost desemnat castigator (edit)

Later edit: M-am săturat de discuția asta. Ambele echipe au jucat dubios. Conversație încheiată.

Later edit #2: Fillr a câștigat – ei au spamat mai puțin decât ăștialalți. Redeschid comentariile pentru doritori. Am avut dreptate.

Later edit #3: Și statistici de promovare Fillr – reach 144.000 de oameni.

Later edit #4: Ne-am distrat destul. Case closed.

Vă semnalez faptul că până azi, la ora 12, mai puteți ajuta niște dezvoltatori faini.

E vorba de Fillr. Este un joc descărcat de peste 17.500(!!) de utilizatori Nokia. Oare asta spune ceva despre joc?Faptul că este un joc atractiv, frumos şi original. Dacă nu era original oare ce îi făcea pe cei 17.500 de utilizatori să o descarce? Pe lângă asta, Fillr a primit și 5 review-uri de 5*.(update – puteți să vedeți aici recenziile vs. NightStand Music)

Au apărut zeci de articole pe bloguri, zeci, poate sute de tweeturi și, cu toate astea, un spammer poate să îi bată(cu doar 40 de descărcări, are un pic mai multe voturi decât Fillr).

De data asta avem șansa să îi ajutăm:

1. Dai click pe link-ul acesta
2. Click pe voteaza!” sub aplicaţia Fillr.
3. Introduceţi datele & click ok.
4. Introduceţi din nou datele & click ok.
5. Click pe mail/aplicaţia de mail.
6. Click pe mail-ul de confirmare.
7. Click pe link-ul din cadrul mail-ului de confirmare.
8. Gata, aţi votat pentru echipă ce merită să câştige.

Echipa Fillr vă mulțumește.

135 thoughts on “Fillr a fost desemnat castigator (edit)”

  1. Oameni buni, degeaba va certati aici. Eu sunt un utilizator de iPhone, dar de curiozitate, mi-am instalat pe N8-ul sotiei cele 3 aplicatii.
    Ce pot sa spun despre ele este ca:
    – rata pare interesanta, este un fel de foursquare wanna-be combinat cu google maps si nitel facebook. este oarecum interesanta, dar mai sunt unele aplicatii asemanatoare. daca as fi nokia, cu o asa aplicatie as putea sa ma laud. e prea simpla totusi si monotona, baieti, faceti-i ceva!
    – alarma asta nu e decat o clona amarata dupa Nightstand Central din AppStore, va dau si link sa vedeti http://itunes.apple.com/us/app/nightstand-central-for-ipad/id392479477?mt=8
    Totusi, era bine daca si mergea, dar la capitolul functionalitate sta f prost si mai da si crash daca apesi nush ce buton, de parca are boton special de crash. clar, nu-mi place, prefer originalul, nightstand central.
    – fillr este interesant si are elemente originale, chiar daca are unele elemente asemanatoare cu alte joculete. nici la jocurile cu masini nu poti spune ca toate sunt copiate dupa nfs daca au NOS, ar fi o cretinitate asta. daca as fi nokia, cu o asa aplicatie as putea sa ma laud. baieti, nu stati, faceti si pt iPad daca vreti sa faceti bani adevarati, lasati nokia, ca nu e de viitor

    Sincer, eu nu vad decat 2 aplicatii care ar merita sa fie in concursul asta.

    Nu-mi place ce a facut nokia cu concursul asta, e jenant pentru renumele firmei. trebuia categoric cu juriu, cum au facut la etapa anterioara, nu cu voturi. dar e clar ca ei au avut alte intentii, de a-si face reclama pe spatele unor programatori fraieri. asta e, suntem in romania

    Deci, pt toti guralivii de aici, treceti si instalati cele 3 aplicatii, comparati, judecati si atunci sa va mai aud macanitul, pana atunci nu mai postati aici aberatii infantile!

  2. @Unu altu: mesajul lui doru nu are nimic de a face cu felul în care s-a exprimat. Exprimarea de repetent definitiv la materia limba română îl face în ochii mei un analfabet, adică un prost. Iar ceea ce are el de spus în aceste condiții NU MĂ INTERESEAZĂ.
    Identitatea online este necesară și obligatoriu pentru a păstra decența și tonul echilibrat într-o discuție. Fără ea derapăm în ridicol la adresa unui anonimat obscur și confortabil.

  3. Dupa ce am citit toate comentarile am tras o concluzie

    Titus e prost, Eu sunt prost, blogosfera e proasta, Zelist Monitor e prost. Google e prost.

    Exista o cale subterana “pentru oamenii destepti” de PROMOVARE si toti cei de mai sus sunt prosti, Muresul (sa ma scuze anumiti concetateni ai zonei care nu au nici o vina) e DESTEPT.

  4. Salut,

    Citesc si nu mai pricep nimic. Injurii, insulte, insinuari. Da sunt din Mures: am votat aplicatia Night Stand cu sufletul si pentru ca il cunosc pe dezvoltator.

    Mi-au placut si Fillr si Punkduck deopotriva

    Consider pana la urma ca ar fi fost mai in regula, daca reprezentantii celor 3 aplicatii s-ar fi intalnit la o discutie, o poveste si-ar fi discutat si despre alte aplicatii de dezvoltat. Din cearta si aratatul muschilor nu are nimeni de castigat.
    Este doar o simpla opinie.
    Multumesc si o noapte placuta tuturor

  5. @waven: E parerea ta. Daca ma intrebi pe mine, ce spune cineva conteaza foarte mult, indiferent de contextul in care o face, si indiferent cui. Atitudinea ta lasa exceptional de mult de dorit.

    “Identitatea online este necesară și obligatoriu pentru a păstra decența și tonul echilibrat într-o discuție. Fără ea derapăm în ridicol la adresa unui anonimat obscur și confortabil.”

    Pentru a pastra decenta si tonul echilibrat intr-o discutie, este nevoie de respect fata de cel cu care discuti. In momentul in care il faci analfabet si prost fara sa ai macar habar cine e si ce e cu el, doar fiindca a avut curajul sa nu fie de acord cu ceea ce zici tu, eu zic ca de mult e pe pluta atit decenta cit si tonul echilibrat al discutiei.

    In legatura cu derapatul in ridicol, derapezi singur.

    @Altcineva Poti sa o intorci in toate partile. Originalitatea aia lipseste cu desavarsire. Ideea de joc e fumata deja, am gasit alea in 15 min de cautare. Restul e tacere (sau can-can?)

    @Cetateanul anonim Elementele alea asemanatoare sunt identice. Dar sa nu fiu rau: e original 120%. E bine asa?

    @Haotic: Nu stiu de unde scoti tu rezultatul asta.Poate vezi tu cv ce eu nu?

  6. @Unu altu: târziu dar îmi dau seama că nu suntem compatibili (din punct de vedere intelectual). Vorbim aceeași limbă dar cuvintele au sensuri și logică diferite pentru fiecare dintre noi. O noapte faină să ai!

  7. @waven Am devenit incompatibili din punct de vedere intelectual in momentul in care ai scapat perlele alea cu ‘analfabet’ si ‘prost’.

    Mersi, o noapte faina sa ai si tu!

  8. @Titus Ar fi bine sa modifici fraza cu “un spammer poate…”, ne fiind frumos sa condamni pe cineva asa, pe simplu fapt ca ai auzit ca, sau ceva de genul asta.

    http://imageshack.us/photo/my-images/691/whatisthatb.png/

    Iar cei care cer contractul cu kiss, posibil ca poza sa fie suficienta.
    Nu stiu ce si cum, asa ca nu pot sa va arat eu contractul sau ceva, doar ce am vazut pe net.

  9. @Titus & asa in general:

    @Titus:
    Cum crezi ca vei propovadui corectitudinea unui concurs, daca tie insuti iti lipseste o chestie esentiala?

    Speram sa ma insel. Nu a fost sa fie. Daca poti sa deduci ceva din aceasta propozitie, bine, daca nu, la fel de bine. 🙂

    @Restul:

    🙂 Da, m-am convins.

    Daca asta inseamna blogosfera, nu stiu ce sa spun. Nu mi-a lipsit nici pana acum (cel putuin nu blogosfera voastra), cu siguranta ca nu imi va lipsi nici de acum incolo.

    A fost o greseala inca de la inceput ideea unei discutii. Greseala careia ii pun aici punct.

  10. Din capul locului vreau sa imi cer scuze, nu mai tin minte daca am copiat sau nu la bac au trecut citiva ani buni de atunci, spre deosebire de unii “combatanti” de pe aici, si pe cale de consecinta e posibil sa se regasesca in “scrisul” meu diverse greseli, dar ei..pruteanu a murit, vanghelie traeste si succesurile ne inconjoare, ceea ce e super tare frate….
    Am urmarit schimbul de “ideii” ce l-ati avut pe parcursul zilei de ieri, si sincer, ma bucura existenta “GLOBO sferei”, -de aici, intelegeti cam ce doriti fiecare in functie de cit contact mai aveti cu lumea exterioara-, altfel erati un alt caz de stiri de ora 5..
    Revenind la subiect, aka concursul Nokia, prima etapa a lui si cea “reala” a stabilit clar cistigatorii. Si dupa parerea mea, corect, in functie de complexitatea aplicatiei, originalitatea ei, si de ce nu si utilitate.
    Mai departe a fost, vb “unuia” can-can.
    Si la ce ne pricem noi cel mai bine?

    Etapa 2 s-a vrut o reclama la ovi-store, ieftina..10k euro e vax fata de costurile unei campanii similare..
    Si s-au apucat baietiide treaba..
    Din pdv al promovarii online, ierarhia stabilita dupa jurizare s-a pastrat, si s-areflectat in site-urile de prezentare proprii, cine a avut, bloguri, linkuri de la can can la nepal peste tot.
    Dupa aceea vine romanul neaos si in stilul ce-l caracterizeaza isi baga picioarele in munca lui cu “rusine nokia”, hotii, au furat mai mult ca noi, etc Beton…
    Sare “altu”.. ca s-au cumparat voturi..hmm..toti au facut-o, ca se cheama “ajutorarea unei natiuni defavorizate” aka Nepal, Burgundi si alti bananieri, sau contract de publicitate in care prestatorul, , ma intreb, oare nu o fi cerut bani si de la cei care si-au postat reclama peste a platitorului initial, :)) sau “social networking” care tot un sistem de plata e..doar ca merge pe troc si obligatii morale.., deci si aici..”s-a copiat la bac, eject..”
    Si uite asa, unul ametit de aburii toxici ai produselor petroliere, se contreaza cu altul intoxicat cu azot si derivatii lui, dovedind inca odata , daca mai era cazul, ca la cearta si jignirii nu ne bate nimeni, si acordind sansa baietilor de la cluj, in ciuda Boc-ului ce ii reprezinta de o vreme, sa fie apreciati pentru fair-play,
    Felicitari ratustelor.

  11. Salutare,

    In primul rand as vrea sa felicit toti concurentii care au ajuns in finala concursului NOKIA. Ati muncit se vede si ati meritat sa ajungeti aici.
    Legat de discutiile de aici le urmaresc de aseara si as vrea sa precizez ca inca nu a fost desemnat castigatorul de catre NOKIA!
    Toti concurentii au avut strategii bune inca de la inceput si au avut ca scop sa castige. Din punctul meu de vedere, toti meritati sa castigati, dar din pacate nu eu decid.
    Ce as vrea sa subliniez este faptul ca fiecare si-a pus la bataie armele de care au dispus. Totusi, e urat sa improsti cu noroi in munca celorlalti.
    @unu fara blog si altii A fost urat ceea ce a facut Fillr si Punk Duck (vezi Vali Filip) cand au postat comentarii la postul pe pagina de Facebook a Kiss Fm. E lipsa de fair play si bataie de joc la munca altora. Acele comentarii nu ar fi disparut daca nu era un contract semnat.

    Felicitari inca o data tuturor concurentilor pentru munca si efortul depus si multumiri tutror celor care au votat indiferent de aplicatie!

  12. Interesantă schema cu Frame-ul HTML – așa poți să camuflezi destul de bine orice trafic venit din altă parte(de ex. traficul de pe reea.net(site de companie) nu se poate detecta prin linkul de bit,ly). Hai că nu ne-am născut ieri. Puteți și mai bine de atât.

  13. 🙂 tot stau si ma gindesc..or fi avand astia din Bangladesh 700 de pc-uri de toate?:)
    pagina de concurs e .ro nu? deci targheta piata romanasca , cred,..hmmm…
    pe principiul “prostul nu e prost destul daca nu e si fudul”…o tineti pe a voastra..bravo:) Hai cluju..

  14. Auzi, dar traficul de pe reea.net de unde a venit? Bit.ly nu arată asta. Iar vă puneți struț.

  15. @Titus
    Ne-am cunoscut la Sibiu in iunie. Nu cred ca iti amintesti fiindca erai cu capul undeva la inaltime si iti placea sa arunci sfaturi in dreapta si in stanga.
    Am observat ca te stii cu unele chestii pe online si te felicit pentru ce ai realizat pana acum si cu siguranta ai sa faci mult mai multe.
    Hai sa nu mai aruncam cu noroi in dreapta si in stanga pana cand nu zice Nokia cine a castigat de fapt.
    Poate a castigat Fillr si va raciti gura degeaba dand in niste oameni care au stat in spatele promovarii unei aplicatiei.
    Iti respect munca si te rog sa faci aceleasi lucru. Nu te costa nimic.
    La Sibiu tu ai dat sfaturi legat de promovarea in social media, poate unii chiar le-au si aplicat dupa ce te-au ascultat. 🙂
    Spor la treaba in continuare.

  16. dak era un concurs targetat pe ro, nu lasa pe oricine s voteze. securitate 0 au avut, oricine putea sa fraudeze cu cunostinte minimale de operare pc, pt ca datele se postau prin GET iar numele nici macar nu se valida, puteai sa lasi gol. kt e de greu sa scri acolo in url alt mail si sa dai enter? si nu contorizeaza nimeni nimik. baze d date cu mii d mailuri s gasesc p tot netu, cu nume si nr de tel.
    macat un captcha sa fi pus frate, da nimik, e clar ca nu ia interesat, au avut alte interese ei

  17. 2698+110+29+28+25+17+16+14+14+13+12+10+7+6+5+4+4+3+3+3+3+3+3+3+12+462 = 3507
    2094+1376+39+6+4 = 2519

    Cine vrea, vede. Cine stie, deduce. Da, stiu, cer cam mult, nu-i asa?

  18. @Daniela Am întrebat. De asta există comentarii, ca să avem un dialog.

    Premisele de la care am pornit era că NightStand creștea cu 5-10 voturi pe minut, în condițiile în care avea 40 de descărcări și nicio promovare aparentă pe online(la vedere). Suspect.

    Acum ai ocazia să arăți sursele de trafic, să clarifici povestea și tu mă ataci pe mine.

  19. Si dupa sursele de trafic ce urmeaza? Sa dovedeasca ca oamenii nu au fost fortati sa voteze?

    Sira spinarii aia de ar avea-o macar jumate din cei care pretind ca o au, vai ce bine ar fi 🙂

  20. @Titus legat de cele 40 de descarcari, tin sa te anunt ca sunt cateva mii.

    Acuma pot sa intreb si eu ceva? Nu am dat in nimeni si nici nu dau:

    De ce in noaptea de duminca spre luni, Fillr avea 50-55 voturi pe ora (constant), iar dupa ora 10 abia se mai vedea? Si aici ma opresc, fiindca am zis ca nu dau in nimeni.

  21. @Titus faptul ca tu nu vedeai metodele de promovare ale celorlalti concurenti nu inseamna ca nu existau. Ca doar pana la urma nu doar in Prahova exista social media si blogeri

  22. Faptul ca ei nu le-au facut publice a dus si la decizia nokia de a acorda premiul echipei Fillr. Eu le-am dat ocazia sa fie transparenti, ei au atacat.

  23. @Titus: S-a cerut oficial? Am fost informat oficial de decizii? Nu. Mai bine da close la commenturi, si lucreza linistit la ceva util.

  24. mai baga un edit la titlu:)
    echipa fillr a fost desemnata cistigatoare…
    putina semantica, mai mult adevar..
    bafta

  25. încep să mă plictisesc de articolul ăsta. Și de anonimi cu tupeu. Bottom line – au câștigat.

  26. @Titus: de fapt nu au castigat. Au fost desemnati castigatori. De ce si cum, probabil se va clarifica cit de curind.

    Semantinca in dreapta,semantica in stanga,dar hai sa zicem ca citeodata conteaza si ea. Ar trebui sa stii totusi acest lucru, nu?

    Plictiseala buna in continuare.

Comments are closed.