Starbucks-ul de aseara, din Mall Vitan

La invitația fetelor de la The Practice, am ajuns în Mall Vitan, la noua cafenea Starbucks, deschisă, de data asta, pe două etaje mari și late, în partea din spate a Mall-ului, spre parcare.

Am ajuns târziu, pe la 7 și ceva și n-am prins instrucțiunile de băut cafeaua, de care aș fi fost interesat să aflu – de exemplu, am aflat pe sub mână că Expresso-ul se bea în maxim 10 secunde, ca un shot de băutură. Există o tehnică prin care nu te arzi când sorbi băutura aburind.

Sper să o povestească unul din bloggerii mai punctuali (Piticu, Chinezu, Arhi, Alex, Pyuric ?).

Dincolo de asta, m-am simțit bine în noua configurație, etajul e foarte aerisit, dă senzația de loc mare. În plus, a fost un spațiu foarte fain de refugiu față de concursul de jos, unde lumea se bătea să facă o cafea demnă să poate logo-ul de Starbucks.

Da, am servit o ciocolată caldă și un cheese-cake demențial, da, le recomand și da, au fost gratis.

Una peste alta, Starbucks-ul din Vitan are 360 de metri pătraţi, spaţiu pentru concerte, mese de bar şi separe-uri, și toată investiția a costat 350.000 de euro.

Partea faină e că acest Starbucks stă deschis până târziu: de luni până vineri, de la 8.00 la 23.00, sâmbăta de la 9.00 la 24.00 şi duminică de la 9.00 la 23.30.

Bonus: poze de la concursul de făcut cafea:

Ne place de Starbucks și avem încredere că pot să devină unul din cele mai tari branduri prezente în Social Media în România, așa cum fac în Statele Unite. Anul ăsta o să îi vedem în topul prezentat la conferințele Biz.

6 thoughts on “Starbucks-ul de aseara, din Mall Vitan”

  1. Aurelian, am primit și răspunsul: ”este wireless la Starbucks Vitan, si, mai mult, l-am verific personal si merge:) ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *