Țeapă pe Facebook cu Lupencea Alexandru Lucian

Acum ceva vreme scriam despre cum poți să te ferești de țepe, despre cum se cumpără fani și ce consecințe are acțiunea asta asupra activității brandului pe Facebook.

Dacă Prigoană a înțeles în primăvară că nu trebuia să cumpere fani din India, antreprenorii români nu obosesc în a face spam cu ofertele lor, de data asta, localizate. Poate, poate cade vreun expert social media în plasă.

Astăzi îl prezint pe un tânăr care vinde fani la ofertă. Ce relevanță pentru brand, ce ROI?

Priviți mai jos oferta de conturi false/roboței:

Lupencea Alexandru Lucian

Publicitate Prin Facebook.
Oferta pachete fani FaceBook.

1000 Fani — 15 Euro.
2000 Fani — 30 Euro.
3000 Fani — 45 Euro.
4000 Fani — 60 Euro.
5000 Fani — 70 Euro. Reducere 5 Euro.
6000 Fani — 90 Euro.
7000 Fani — 105 Euro.
8000 Fani — 120 Euro.
9000 Fani — 135 Ero.
10000 Fani — 140 Euro. Reducere 10 Euro.

50.000 Fani — 600 Euro Reducere 100 Euro.

Singurul element de geo-target din acest pachet este Tara(Ro).Pentru geo-

target referitor la varsta si sex (fara oras) va vom prezenta alt pachet la

cererea Dvs.
Daca aveti alte intrebari trimiteti mail la: ….

La un calcul simplu, aflăm că ne poate oferi 1 fan cu 1,2 cenți, iar dacă zici că CPC-ul mediu pe Facebook a ajuns să treacă de 10-15 cenți (targetat larg), o să vorbească de concursuri, virale, alea-alea. La final, o să te trezești cu o pagină cu 51.000 de fani și talking about this 10, deci engagement maxim.

Dacă mai știți din ăștia pe net, hai să îi dăm în public. Ochii mari, internetul e plin de deștepți.

(sursa foto)

10 thoughts on “Țeapă pe Facebook cu Lupencea Alexandru Lucian”

  1. in opinia mea esti naiv. dar e doar opinia mea… iti pot demonstra ca 5000 de fani dinastia cumparati iti aduc 2-3000 numa’ pe bune mai ales daca ai un target bine localizat in timp si spatiu sau comunitati unite gen tinerii dintr-un oras (altul decat Bucuresti) sau locuitorii judetului sibiu.

  2. Atunci îți urez baftă la cumpărat fani de la experții social media ai țării. O să vinzi mii de extensii roboților fericiți.

  3. eu mi-am platit frumos facebook ads. dar nu supraestima inteligenta utilizatorului de internet roman. Sa stii ca majoritatea Romaniei traieste in afara bucurestiului… si majoritatea sunt oameni prosti sau foarte prosti. iar o pagina de facebook promovata cu are deja 5000 de fani are sanse mult mai mari sa prinda decat orice mesaj pe care dai tu o caruta de bani. Pentru ca astia sunt oamenii, niste oi!

  4. Nu mai bine strângi 5000 de oameni adevărați în loc de roboței? Oricum nu o să ai interacțiune, deci șanse mici să ai EdgeRank mare vreodată. Sunt zeci sau sute de euro aruncați pe geam.

  5. misterioase sunt caile domnului. :)) la fel de bine ne puteam intreba cum avem un prim ministru plagiator, de ce multi cumpara publicitate in zile si nopti (revista) desi nu e relevant pentru business-ul lor sau de ce altii se plang ca nu le merge dar nu vor sa bage 1 leu in promovare.
    La noi in urbe aka tg mures sa stii ca functioneaza faza … te lauzi ca ai 5000 de fani si mai strangi 1000-2000 pe bune :)) si iesi mai ieftin decat daca ai da banii pe facebook ads :D . momentan costul pe 1 fan adus prin ads a ajuns pe la aproape 1 leu. 70-90 bani

  6. Și dacă fanul ăla aduce 1,5 lei profit, tot merită. Nimic nu e pe gratis, ce e ieftin e și, de regulă, prost, iar cât despre exemplele locale date, numai de bine. Dacă am face toți la fel, s-ar dărâma blocurile în care locuim…

  7. Singurul avantaj cu fanii cumparati il reprezinta reclamele promovate care pot ajunge la ei si la prietenii lor, deci la o audienta mai mare.

  8. Eu nu am tapit pe nimeni fiecare are pretul lui,iar fani nu sunt roboti sunt adusi de pe o pagina cu multi fani print-o aplicatie,facebook inchide relativ automat paginile cu fani roboti.Iar referitor la activitatea lor pe pagina respectiva an spus ca singurul element este cel de GEO target(RO).Am mentionat ca pentru fani “filtrati” se discuta separat deoare se aduc mai greu si in timp.Cer scuze pentru inconvenient,nu am fortat pe minemi sa colaboreze cu mine.O zi buna celui care si-a pierdut timp din viata lui pretioasa sa scrie despre bine si activitatile mele pe internet,salute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *